Blogg

David Green vänder hemåt

Puuuh, säger Golfbloggen. Avslutningen på semestern blev intensiv, så jag tänkt jag skulle ta tag i uppdaterandet av bloggen när jag kom tillbaka till jobbet. Jo tjena, det gick ju sådär. Med tanke på att mer än halva styrkan just nu är semesterledig har det inte funnits många ögonblick över till vare sig svingtankar eller blogginlägg.

Screen Shot 2016-07-27 at 16.35.10

Anyway, på det lokala planet har i varje fall lite nyheter hänt: David Green lämnar Rya och Västkusten och återvänder till Kristianstads GK, där han i så många år var headpro.

”Nu är jag ”back home”, till där mitt hjärta finns” säger engelsmannen till Bladetsporten i DEN HÄR artikeln i dagens tidning.

I förra veckan var det annars traditionell tävlingsvecka i Åhus, där undertecknad deltog i två tävlingarmed tämligen måttlig framgång. Roligast var i varje fall att lottas i samma boll som Nordeaproffset Ludde Nordklint i fredagens greensometävling  Rosa-Blå Bollen, och få chansen att gå 18 hål med killen som är lika avspänd som Dustin Johnson, och larmar iväg bollen nästan lika bra 😉

Rosa-Blå Bollen arrangeras på Kristianstads GK för åttonde året i rad, och slog i år nytt insamlingsrekord – igen. Drygt 147 000 kronor samlades in på golftävlingen och efterföljande auktion. HÄR kan du läsa reportaget i tidningen.

Annars laddar vi om för nya Major-segrar efter Henrik Stensons triumf i British Open. Både damernas British Open och herrarnas PGA-mästerskap avgörs i helgen. (Alltså, PRATAR de inte med varandra, LPGA och PGA? Hade det inte varit smartare att lägga majortävlingarna veckorna efter varandra istället, för att ge båda bättre uppmärksamhet?)